Hoofdmenu

WERELDRECORDPOGING EN VELE ANDERE EVENEMENTEN IN HEERLEN

Bij trampolinepark Street Jump Heerlen en de buren van indoor speelparadijs Monkey
Town Heerlen aan de Stadionbaan 50 (Pand Kaldenborn) is er deze herfst van alles te
doen. Beide bestemmingen staan bol van unieke evenementen voor jongeren en oudere
kinderen.

Wereldrecordpoging en clinic Op zondag 6 november is er in Street Jump Heerlen een exclusief evenement met Nederlands Kampioen Trampolinespringen en influencer Milco Abrahams. Hij gaat pogen enkele wereldrecords te breken, zoals het meeste aantal barani’s en backflips. Ook verzorgt hij demo’s en helpt hij na de recordpoging met een clinic ook de aanwezige gasten om beter te worden op de trampolines. Ook is er een Meet & Greet met Milco Abrahams.

Tickets voor het gehele programma van 13:00 uur tot 16:00 uur kosten slechts
€ 18,- inclusief vrij jumpen en refills met water en ranja. Tickets zijn zeer beperkt
beschikbaar en zijn te boeken via www.streetjumpheerlen.nl.
Pyjama Party in Monkey Town HeerlennOp vrijdag 4 november om 18:30 uur is het een (pyjama)feest bij het speelparadijs aan de Stadionbaan 50 met live entertainment door Rogier de Avonturier en natuurlijk mascotte Oehlie. Tijdens dit unieke feest krijgen gasten voor één keer de kans om Monkey Town in de avond te bezoeken als nooit tevoren. Voor € 9,50 krijgt men toegang vanaf 18:30 uur tot 21:30 uur.

Er is een VIP-ontvangst en gasten krijgen poffertjes en kunnen de gehele avond de dorst lessen met onbeperkt ranja. Er is een beperkte capaciteit en tickets zijn uitsluitend online te koop via www.monkeytown.eu/heerlen.

Herfstvakantie in Heerlen Trampolinepark Street Jump Heerlen is altijd 7 dagen per week geopend en zo ook in de herfstvakantie. Bij speeltuin Monkey Town Heerlen geeft Oehlie vrijdag 28 oktober om 11:00 uur een gezellige show: Oehlie en zijn Junglevrienden. Deze show is inbegrepen bij de reguliere toegangsprijs. Monkey Town is ook dagelijks geopend.

FeestdagenNa de herfstvakantie komen de feestdagen alweer in beeld en ook dan is er van alles te doen bij Monkey Town Heerlen, zoals het Sinterklaas Festijn met Sinterklaas en Rogierm de Avonturier op 18 november om 15:30 uur en de Nationale Pietendag op 26 november.
Meer informatie is te vinden op social media.

Foto MonkeyTownHeerlen(Volgend nieuwsbericht) »