Hoofdmenu

VERVOER NAAR LOCATIE HERHAALPRIK CORONAVACCINATIE

Het kan zijn dat het voor u moeilijk is om naar de vaccinatielocatie te komen. Graag adviseren we u over de verschillende mogelijkheden;

  • De vaccinatielocaties zijn zorgvuldig gekozen en via openbaar vervoer makkelijk bereikbaar.
  • U mag een begeleider meenemen. Als u geen vervoer hebt naar de vaccinatielocatie, voel u vrij om hulp te vragen aan een bekende.
  • Als u wel eens gebruik maakt van gemeentelijke vervoersvoorzieningen of Omnibuzz-vervoer dan kunt u deze gebruiken om naar de vaccinatielocatie te komen. Boek de rit zo snel mogelijk na het maken van de afspraak.
  • Daarnaast zijn er vrijwillige initiatieven en organisaties voor vervoer, zoals ANWB AutoMaatje via D’r Durpswinkel*. Hou er rekening mee dat deze vrijwilligers beperkt zijn in hun mogelijkheden. Om hieraan tegemoet te komen is met de GGD Zuid-Limburg de afspraak gemaakt dat inwoners van Simpelveld die omwille van vervoersproblemen de afspraak graag gedurende kantooruren willen maken, deze afspraak plannen via het callcenter; 088 – 880 5005.

* D’r Durpswinkel is geopend van maandag t/m vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur en is telefonisch bereikbaar via 06-28 63 31 37. Daarnaast is het ook mogelijk om langs te komen, op het bezoekadres Kloosterstraat 57, 6369 AB Simpelveld.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)