Aod òp Nuj gaat weer los! Na twee jaar mogen we weer.

 

 

10 november is het weer tijd voor Aod òp Nuj op het vernieuwde van Grunsvenplein in Heerlen. Al jaren is Aod òp Nuj het allereerste grote evenement van het nieuwe carnavalsseizoen. In 2020 en 2021 konden de feesten door het coronavirus helaas niet doorgaan. Wel zijn beide jaren door de Aod òp Nuj vrijwilligers in samenwerking met carnavalsartiesten meerdere alternatieven georganiseerd.

Maar natuurlijk gaat er niets boven een gewone editie met een vol plein feestende mensen die genieten van een geweldig live-programma. Naar uitgekeken

Bezoekers en artiesten hebben meer dan twee jaar enorm uitgekeken naar Aod òp Nuj. Meer dan 7.000 carnavalisten kunnen niet wachten om samen het nieuwe carnavalsseizoen 2022-2023 in te luiden. We gaan een geweldig Aod òp Nuj vieren. De line-up staat als een huis en op het podium staannmaar liefst 20 carnavalsartiesten. Van Spik & Span tot Big Benny en van Beppie Kraft tot Bjorn & Mieke. Maar ook Heerlense coryfeeën zoals Frits Pelt, Paul & Leo en nog heel veel andere artiesten.

Om 18.11 uur gaat het plein open en het live-programma start om 19.00 uur. Natuurlijk tellen we voor 24.00 uur met het hele plein en de Blauw Sjuut af naar het nieuwe carnavalsjaar. Eind van het programma is om 01.00 uur. De toegang is uiteraard weer gratis en iedereen is meer dan welkom!

On Tour de wijk in In de coronajaren zijn we gestart met Aod òp Nuj On Tour. Dit zijn kleinere optredens voor groepen die niet naar het feest op het plein kunnen komen. Denk aan kids op scholen en ouderen in verzorgingstehuizen. Ook dit jaar trekken we met On Tour op 10 november overdag de Heerlense wijken in. De locaties die we bezoeken zijn middelbare school Nieuwe Termen, basisscholen Tovercirkel en Mijn Spoor, verzorgingstehuis Bergweide en Toon Hermans Huis Parkstad. Marleen Rutten, Paul & Leo en Danny Pouwels verzorgen de live-optredens.

Hiermee hopen wij jong en oud in de feeststemming te brengen en een lach op de gezichten te krijgen. De On Tour optredens zijn besloten en alleen toegankelijk voor leerlingen en bewoners.

Meer info? Wil je meer weten over Aod òp Nuj? Kijk dan op www.aodopnuj.nl en volg ons op Facebook en Instagram. En we hebben ook een eigen Aod òp Nuj playlist op Spotify. Kun je alvast goed in de stemming komen.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

 

Geef een reactie