Hoofdmenu

Jazz en blues optredens bij Cultuurhuis Heerlen in eerste weekend van november

Voor ontmoeting met genres zoals Jazz en Blues, kun je terecht bij Cultuurhuis Heerlen. Kom, geniet en luister in het eerste weekend van november naar verschillende topacts. Met op vrijdag 4 november The Blue Falcons, zaterdag 5 november het C-Blues Festival en zondag 6 november de Jazzkirmes.

Met de vooruitzichten naar de jazz/blues maand in Cultuurhuis Heerlen, kunt u op 4, 5 & 6 november genieten van een line-up met diverse bands, waar het hebben van een fantastische avond garant staat!

De maand november staat bij Cultuurhuis Heerlen in het teken van jazz en bluesmuziek. Op onze locatie kun je op een laagdrempelige manier optimaal genieten van o.a. The Blue Falcons, het C-Blues Festival en Jazzkirmes.

The Blue Falcons nemen je mee terug in de tijd met nummers van Indo rock, Country, Soul, Disco en Indian. Geniet van Golden Oldies van Elvis Presley, The Temptations, Merle Haggard, Jack Jersey, Tavares en meer.

Start 20.30 u. | vvk: €10,50 | kassa: €12,75

Voor ons C-Blues Festival is er weer een mooi programma samengesteld, wat bestaat uit de volgende optredens: Gloomy Mess, Nienke Dingemans en als afsluiter; The Dibs! Een zeer krachtige line-up dat de nodige ingrediënten bevat voor een geslaagde blues avond!

Start: 20.00 uur | vvk: €15,50 | kassa: €18,00

De Jazzkirmes is hét openingsevenement van de November Jazz maand met topvoorstellingen, verrassende crossovers, klassiek, fusion, hiphop, cool en traditioneel. Topmuzikanten uit eigen land, nieuw talent en alles daar tussenin.
Start: 13.00 uur | vvk: €10,50 | kassa: €10,50

Ben je een beetje warm geworden van alles wat komen gaat? Wacht dan niet en bestel zo snel mogelijk je kaarten via www.cultuurhuisheerlen.nl

Foto Cultuurhuis Heerlen