Hoofdmenu

Kerstmarkt NAVO in Brunssum zoekt standhouders

 

Ondernemers in Brunssum en omgeving opgelet: het NAVO-hoofdkwartier in Brunssum zoekt nog lokale bedrijfjes die met een stand willen staan op de Kerstmarkt die de NAVO in december organiseert.

De Kerstmarkt wordt gehouden in de buitenlucht, op het terrein van de ICC, de International Conference Center, aan de Ouverbergstraat 1, te Brunssum. De markt vindt plaats op donderdag 15 december, van 16.30 tot 21.30 uur.

In Kerstsfeer

De Kerstmarkt richt zich op de gezinnen van de mannen en vrouwen die op de basis werken. De markt trekt naar verwachting een publiek van tussen de 1.500 and 2.500.

De Kerstmarkt biedt plaats aan standhouders met eet- en drinkwaren en artikelen in Kerstsfeer. Dus etenswaar als BBQ, bratwurst, snacks en snoep, Kartoffelrosties, pannenkoeken en wafels, en drank als bijvoorbeeld Glühwein. Ook welkom zijn stands met kleding voor het hele gezin, of met Kerstversieringen en andere Kerstartikelen.

Geïnteresseerden dienen te zorgen voor een eigen stand (of tent of truck), en zelf zorgen voor elektriciteit, water, et cetera. De voertaal op de Kerstmarkt is Engels. Er wordt een kleine vergoeding voor deelname gevraagd.

Het NAVO-hoofdkwartier, JFC Headquarters Brunssum, nodigt vooral lokale ondernemers uit, met name uit Brunssum, Landgraaf, Heerlen, Kerkrade, Sittard-Geleen en omgeving.

Aanmelden

Geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden tot en met vrijdag 2 december.

Stuur een mail naar Jennifer Brown, JFCBS Morale & Welfare, moralewelfare@jfcbs.nato.int. Vermeld daarin de volgende gegevens:

Eigen naam en bedrijfsnaam, contactgegevens (e-mail en tel. nummer), een beschrijving van wat je op de Kerstmarkt aanbiedt en tegen welke tarieven (indicatie). Geef ook aan hoeveel ruimte je stand, tent of truck inneemt, en met hoeveel personen de stand bemenst wordt. De aanmelding mag in het Nederlands of in het Engels.

Je kunt ook bij Jennifer Brown terecht met vragen die je hebt over de Kerstmarkt.

Na aanmelding ontvang je bericht of jouw stand past in het overige aanbod van de Kerstmarkt.

Foto®ParkstadActueel