Hoofdmenu

zondag 30 oktober a.s. verzorgt IVN Kerkrade een herfstwandeling door de Anstelvallei.

Herfstexcursie over de Kaffeberg. Op zondag 30 oktober a.s. verzorgt IVN Kerkrade een herfstwandeling door de Anstelvallei. Tijdens deze excursie gaan we op zoek naar de sporen van de herfst. In de bossen van de Anstelvallei beginnen de bomen hun bladeren te verliezen. De vruchten als eikels, beukennootjes en de propellers van de esdoorn vallen op de grond. Wie weet zien we ook diverse soorten paddenstoelen. Vergeet niet een spiegeltje mee te nemen om te kijken of het een buisjes- of een plaatjeszwam is.
Leiding: Martin Zilverstand (meer info via ivn.kerkrade@gmail.com).
Vertrek: 10.00 uur parkeerplaats van Kasteel Erenstein, einde rond 13.00 uur.

Foto Olaf Op den Kamp« (Vorig nieuwsbericht)