Wie komt er lekker met ons meebewegen?

Vanaf volgende week starten er gratis naschoolse sport- en beweeglessen voor alle basisschoolkinderen in Kerkrade. Op verschillende plekken in de gemeente zijn kinderen van 4 tot 12 jaar welkom om lekker te sporten, te bewegen en samen met andere kinderen te spelen. Er zijn voor alle leeftijden activiteiten op maat. In de even weken kunnen kinderen uit de groepen 1 t/m 3 deelnemen en in de oneven weken de groepen 4 t/m 8.

Kinderen kunnen zo ervaren hoe leuk het is om spelenderwijs te sporten. En uiteraard is het doel om meer kinderen in de gemeente Kerkrade aan het sporten en bewegen te krijgen én te houden. Het naschools sportaanbod helpt jonge kinderen om verschillende sporten te proberen, zorgt voor extra beweging en is ook gewoon een leuke en gezellige hobby! Het aanbod is voor alle kinderen gratis. Aanmelden voor de naschoolse sport is verplicht en kan via de website van TheMoveFactory(externe link). The MoveFactory voert sinds vorig jaar het sport- en beweegbeleid van de gemeente uit.

Dus: wie komt er lekker met ons meebewegen?

Bekijk de locaties en tijden in de flyer:

Vanaf volgende week starten er gratis naschoolse sport- en beweeglessen voor alle basisschoolkinderen in Kerkrade. Op verschillende plekken in de gemeente zijn kinderen van 4 tot 12 jaar welkom om lekker te sporten, te bewegen en samen met andere kinderen te spelen. Er zijn voor alle leeftijden activiteiten op maat. In de even weken kunnen kinderen uit de groepen 1 t/m 3 deelnemen en in de oneven weken de groepen 4 t/m 8.

Kinderen kunnen zo ervaren hoe leuk het is om spelenderwijs te sporten. En uiteraard is het doel om meer kinderen in de gemeente Kerkrade aan het sporten en bewegen te krijgen én te houden. Het naschools sportaanbod helpt jonge kinderen om verschillende sporten te proberen, zorgt voor extra beweging en is ook gewoon een leuke en gezellige hobby! Het aanbod is voor alle kinderen gratis. Aanmelden voor de naschoolse sport is verplicht en kan via de website van TheMoveFactory(externe link). The MoveFactory voert sinds vorig jaar het sport- en beweegbeleid van de gemeente uit.

Dus: wie komt er lekker met ons meebewegen?

Bekijk de locaties en tijden in de flyer:

Geef een reactie