Hoofdmenu

Yuverta Heerlen opent deuren op zaterdag 5 november

 

 

Yuverta Heerlen – school voor vmbo en mbo – houdt op zaterdag 5 november tussen 10:00 en 17:00 uur op de locatie aan de Heldevierlaan 12 in Heerlen een open dag voor leerlingen en studenten die vmbo onderwijs of een mbo-opleiding willen gaan volgen.

Yuverta is kleinschalig en persoonlijk. Theorielessen worden afgewisseld met praktijkonderwijs. De open dag is de uitgelezen kans om de sfeer te proeven en te ontdekken of Yuverta Heerlen een match is.

Tijdens de open dag zijn er leerlingen, studenten en docenten aanwezig om antwoord te geven op alle vragen rondom studeren op Yuverta Heerlen. De open dag is verdeeld in twee blokken, van 10:00 tot 13:00 uur vmbo en tussen 14:00 en 17:00 uur mbo.

Meer informatie en aanmelden voor de open dag kan via yuverta.nl.



« (Vorig nieuwsbericht)