Met een aantal belangrijke dames afwezig vertrok Schaesberg richting Uden.

Gesterkt door de goede resultaten van de afgelopen weken was er toch zeker de hoop op een stunt tegen de nummer een van dit moment.

Helaas bleek vanaf de aftrap dat dit stunten wel heel erg lastig zou worden.  Udi speelde een hoog tempo met veel positiewisselingen waar Schaesberg het erg moeilijk mee had.

Na 6 minuten was het al 1-0. Een vroege tegentreffer die we nou juist niet wilde. De twee nul was een prachtig doelpunt die met een prachtige boog in het doel viel.

Dit was allemaal te snel. Schaesberg werkte hard maar kon aanvallend geen potten breken. Een hele goede aanval in de eerste helft maar deze strandde op de keepster.

In deze fase leek Schaesberg meer grip te krijgen. Leek want met een korte versnelling vielen er nog twee doelpunten. Ruststand werd uiteindelijk 4-0.

De tweede helft was nog geen minuut oud of het was al 5-0.  Hierna werd het een wedstrijd van een ploeg die wist dat ze gingen winnen tegen een ploeg die voor vandaag niet meer had.

Ook in de tweede helft schoot de uitploeg slechts een keer op doel. Met een uitslag van 9-0 waren de feiten voor deze wedstrijd hard.

Complimenten wel aan de ploeg dat men onder bleef strijden en bleef vechten voor iedere bal.

Het was een wedstrijd met veel leermomenten. Na afloop was de teleurstelling groot. Voor nu hard trainen en zondag op zoek naar eerherstel.