HC Delta Venlo D1 neemt de punten mee naar huis na winst van HC Nova Dames1

Door Kaja Snoeren en Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Afgelopen week zijn we weer flink aan de bak gegaan om bij de wedstrijd tegen Delta Venlo eindelijk die 3 puntjes te pakken.

Voor de wedstrijd hebben we een motiverende speech gehad en zijn we met zelfvertrouwen het veld opgelopen. Het spel begon en helaas kregen wij in de eerste 2 minuten al een goal tegen…

Dit was een flinke wake-up call aangezien we dit niet zagen aankomen. De motivatie ging omhoog en we kregen een aantal kansen om de 1-1 te maken waaronder een bal op de paal.

Met een aantal kansen en corners viel de goal maar niet en gingen we met een 0-1 achterstand de rust in. Na een motiverend gesprek met onze coach hadden we er vertrouwen in dat we er iets uit konden halen. We gingen de 2e helft goed van start en wisten nog wat corners te behalen maar zonder succes. Na een tijdje vielen helaas de 0-2 en de 0-3 van Delta Venlo.

Ondanks dat hebben we gevochten tot het eind voor een goaltje. De wedstrijd eindigde jammer genoeg met 0-3 als uitslag. We gaan weer hard trainen komende dinsdag voor revanche op Oirschot in de silvercup!