Proclamatie 38ste Prins van CV Blauw-Wit Mariarade (Hoensbroek)

Op 12 november 2022 werd Sander Berns uitgeroepen tot 38e Prins van C.V. Blauw-Wit Mariarade. Tijdens deze avond waren er voorafgaand aan zijn Proclamatie diverse optredens van eigen bodem. Na het aftellen vanaf 11 kwam Sander als Prins voor het seizoen 2022-2023 tevoorschijn. Na zijn installatie werden tijdens de spontaan ontstane staande receptie al vele handen geschud.

Wie Sander wil feliciteren met zijn Prinsen schap kan hiervoor terecht op zaterdag 21 januari 2023 vanaf 17.33 uur in het Gemeenschapshuis van Mariarade. Na de receptie is er ook nog het traditionele Oud Prinsenbal. Sander is woonachtig aan de Ligtenbergstraat te Hoensbroek. Sander is buiten zijn Prins zijn werkzaam bij Vebego te Heerlen. Sander is als sportieveling verbonden aan EHC waar hij zich als trainer bezighoudt met de jeugd, tevens is hij teamleider van het 1e elftal. Met deze activiteiten bij EHC houdt hij zich 5 dagen per week mee bezig.

Als Prins zal hij met volle teugen gaan genieten van de Carnaval. Hij zal dit samen met de bewoners uit de wijk doen, maar ook met bewoners daar buiten, tijdens de carnavalsdagen in het Gemeenschapshuis van Mariarade.

Foto C.V. Blauw-Wit Mariarade

Geef een reactie