FORTUNA VERVOLGT MEMBERSHIP-CAMPAGNE VOOR TWEEDE SEIZOENSHELFT

Met de spectaculaire uitwedstrijd tegen FC Groningen is er een einde gekomen aan de eerste helft van het seizoen 2022/2023. Fortuna kende een moeizaam begin, maar is inmiddels terug te vinden op een twaalfde plaats op de ranglijst. Met het wereldkampioenschap in Qatar breekt er een periode zonder Eredivisie-voetbal aan, een ideaal moment om ons zowel op als buiten het veld klaar te maken voor de tweede helft van het seizoen.

50% KORTING

Fortuna heeft -in tegenstelling tot een regulier seizoen- in de eerste helft van het seizoen ‘slechts’ zeven thuiswedstrijden gespeeld. Dit betekent dat er na de winterstop nog tien volgen, waaronder de toppers tegen PSV en Feyenoord. Ondanks dat in de tweede seizoenshelft meer thuiswedstrijden zijn, is besloten de memberships aan te bieden met 50% korting ten opzichte van de originele prijs. Dit omdat de vaste memberships al een half seizoen hebben kunnen genieten van diverse (financiële) voordelen en omdat we samen voor een vol stadion willen gaan.

De korting geldt niet voor een membership voor de jongste supporter (0-12 jaar), zij profiteren al van een een scherp tarief van slechts €19,68. Om ook deze jongste generatie supporters tegemoet te komen, ontvangen zij een gratis lidmaatschap van 6 maanden van onze kidsclub de Fortuniors. Voor de Fernando Ricksen Side zullen geen memberships in de verkoop komen. Alle beschikbare jaarkaarten werden in de zomer al aan de man gebracht.

Klik hier voor een volledig overzicht van de prijzen.

VOORDELEN

Met het aanschaffen van een membership verzeker je jezelf van een aantal voordelen:
– Gratis toegang tot de resterende tien thuiswedstrijden;
– Gratis toegang tot de thuiswedstrijden van Fortuna Vrouwen;
– Membership 0 t/m 12 jaar ontvangt een gratis lidmaatschap van 6 maanden voor de Fortuniors;
– Structureel 5% korting op aankopen in de cateringpunten;
– Structureel 10% korting op aankopen in de fysieke fanshop(s);
– Met een membership doe je mee aan de december adventskalender met talloze mooie prijzen en kortingen;
– Wie het membership vóór zondag 20 november 12.00 uur aanschaft kan tevens deelnemen aan de WK-pool van Betcity en Fortuna, waarbij je kans maakt op prachtige prijzen.

 

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie