Na een turbulente periode, waarin veel concerten en shows zijn afgelast door maatregelen rondom de Corona pandemie, gaat de show “Atemlos und mehr” op zaterdag 22 april 2023 eindelijk haar premiere beleven in de Rodahal te Kerkrade. Atemlos is natuurlijk een knipoog naar het bekende nummer van de Duitse zangeres Helene Fischer. Het wordt geen standaard Helene Fischer tribute act, geen look a like of imitatie maar een eigen, aanstekelijke ode aan Helene en andere populaire Duitse zangeressen zoals Nena en Anna-Maria Zimmermann . Atemlos und mehr wordt en compleet Limburgse productie. Zo komen de danseressen van de in
Roermond gelegen dansschool “Silly Girls” en tekent de Limburgse band “Blizzert” voor de begeleiding van de, eveneens uit Limburg afkomstige zangeres Marjolein Heijltjes.

Marjolein Heijltjes: Met haar spontaniteit en enthousiaste uitstraling zet ze elke zaal in beweging tot er luidkeels mee
wordt gezongen. Daarnaast brengt ze met haar prachtige, loep zuivere stem de nummers met verve, zoals ze bedoeld zijn. Marjolein was afgelopen jaar nog te zien in “I can see your voice” op RTL4, waar zij haar zangkunsten heeft kunnen laten horen aan onder andere Danny de Munk, Fred van Leer en Edsilia Rombley. Al van jongs af aan is Marjolein bezig met zang, toneel en dans. Ze deed in 2008 auditie voor een Musicalopleiding in Tilburg en werd aangenomen. In 2013 rondde zij deze opleiding af en kreeg direct haar eerste professionele hoofdrol te pakken in de Musical Heksenwaan.

In het theaterseizoen 2021/2022 was Marjolein samen met Pianist Rob Mennen te zien in hun eigen theatervoorstelling genaamd ‘Geluk bij een ongeluk’ en met Dorine Heijltjes in hun eigen theatervoorstelling ‘Zusterliefde’. Onlangs werd bekend dat zij één van de hoofdrollen zal vertolken in ‘Muziektheater Cuypers’, die in september 2023 in première zal gaan.
Nur Deutsche Welle: Als support act zal de band “Nur Deutsche Welle” spelen. Nur Deutsche Welle speelt onversneden Deutsche Welle uit de 80-er jaren. Nena, Peter Schilling, Spyder Murphy Gang, Lucilectric zijn enkele namen die voorbij gaan komen in hun opwarm set voor het concert “Atemlos und Mehr”
Tickets gaan € 11,95 kosten (incl.fee) en zijn vanaf dinsdagavond 19.00u te koop via www.cue4events.nl

Foto MarjoleinHeijltjes_PersfotoGroep-WitConcert

Geef een reactie