Opa prins Cor 1e en kleinzoon Justin 1 nieuwe heersers bij C.V. Carboon/Damesgarde Heerlerheide

 

In een gezellig drukke narrentempel Café-Zaal d’r Bok (John en Mir Vrolings), gelegen aan de gelijknamige Bokstraat, zijn zaterdag de nieuwe heersers van CV Carboon&Damesgarde de Boontjes geproclameerd.

Nadat er eerst op een emotionele en gepaste wijze afscheid is genomen van Jeugdprins Luciano1e en Jeugdprinses Chelsey evenals van 1e Prins Frank de 1e en Prinses Linda de 1e, was de spanning rond de klok van 23.00 uur te snijden.

Niemand minder dan Prins Cor 1e ( Vondenhoff) en Jeugdprins Justin 1e ( Vondenhoff) werden uitgeroepen tot de nieuwe heersers van CV Carboon& Damesgarde de Boontjes voor het seizoen 2022-2023. Het mooie aan deze proclamatie is dat de prins en jeugdprins opa en kleinzoon zijn.

Het feest ging tot in de late uurtjes door met verschillende artiesten. De receptie staat gepland voor zondag 20 november aanvang 13.11 uur in onze narrentempel Café-Zaal d’r Bok.

Foto C.V. Carboon/Damesgarde Heerlerheide

Geef een reactie