Op het eind van het lopend seizoen neemt trainer Martin Kremers afscheid van WDZ. Na vier jaar als hoofdtrainer bij onze club, is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In 2019 begon Martin als trainer van de vierde klasser WDZ. In de beker werd de poulefase als winnaar afgesloten, maar in de tweede ronde strandde het team tegen ALFA SPORT.

In de competitie gingen de mannen onder leiding van Martin voortvarend aan de slag, maar helaas gooide corona roet in het eten. De competitie werd enkele weken voor het einde afgebroken. WDZ eindigde met het minst aantal verliespunten op een tweede plek. Geen kampioenschap, maar wel de mogelijkheid om te promoveren naar de derde klasse. Deze kans wensten Martin en de spelers niet te laten schieten en in het seizoen 2020-2021 speelde WDZ derde klasse.

In deze klasse wist Martin zich met zijn team in een ook nu weer gekortwiekt seizoen mooi te handhaven. In het seizoen 2021-2022 werd er zelfs om de prijzen gespeeld, maar helaas strandde het team in de nacompetitie in Stramproy tegen Brevendia.

In het lopende seizoen zijn de resultaten wisselend met tot heden een plek in de middenmoot. Al met al heeft Martin met zijn team mooie resultaten behaald en heeft hij de over het algemeen jeugdige groep met nauwelijks mutaties goed bijeen weten te houden. Hij is tot het eind van het seizoen nog bij ons, maar we willen ook nu alvast onze dank uitspreken voor zijn grote inzet voor onze vereniging. We wensen Martin nog voor het lopend seizoen veel succes en voetbalplezier, maar ook een mooie toekomst op of naast de voetbalvelden.

Foto’s®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie