Hoofdmenu

KSV Simson Landgraaf plaatst zich voor halve finale Play-offs.

Na de 10-37 uitwinst van vorige week in Witten won KSV Simson zaterdagvond in eigen hal ook de tweede wedstrijd in de kwartfinale van de Play offs van de Oberliga tegen Sport Union Annen met ruime cijfers: 33- 15.

En dát terwijl de thuisploeg bij lange niet op z’n sterkst kon aantreden. De vervangers Ross Connelly  Wesley Mulder en Harrie van Bracht presteerden echter prima en wisten alle drie hun partij te winnen.

Voor KSV Simson gaat het echte werk om de finale te bereiken nu pas echt beginnen. In de halve fine wacht VfK Lünen–Süd. In Lünen -Süd treft Simson een zeer sterke tegenstander, die in de voorronden in de groep Westfalen ongeslagen bleef. En in de play off’s Germania Krefeld eerder een sterke tegenstander van Simson in de poule Nordrhein Westdalen zeer ruim versloeg.

Simson worstelt zaterdag a.s. eerst de uitwedstrijd in Lünen. Op 3 december is sporthal Baneberg het return  duel. De winnaar over twee duels plaats zich voor finale duels van de Oberliga.

KSV Simson II won zaterdag eveneens haar thuiswedstrijd: 40- 32 winst op Germania Krefeld II

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno« (Vorig nieuwsbericht)