Uit bij Someren speelde Chevremont een hele goede eerste helft. Someren mog blij zijn, dat het met rust slechts 0-1 stond. Chevremont was namelijk heer en meester, creëerde een 7-tal goede kansen. Het was echter alleen Tim Blättler die de goal wist te vinden, 0-1.

Wat verder opviel was dat de grensrechter van Someren, bij elke dreigende situatie de vlag omhoog stak en dat de scheidsrechter een 100 % penalty niet toekende, toen Daniël Meijer werd gevloerd.

De tweede helft was amper bezig of Calvin Römer had de score kunnen verdubbelen. In de 64e minuut viel de eerste kans voor Someren te noteren in de wedstrijd. Dit was voor hun het sein om meer van bank te gaan spelen en hierna kwamen we meer onder druk te staan. Met nog 18 minuutjes op de klok, kopte Someren de gelijkmaker binnen (1-1).

In de eindfase van de wedstrijd konden beide ploegen nog met de winst ervan doorgaan. Maar het bleef 1-1, wat voelde als nederlaag omdat we zo lang de bovende liggende partij zijn geweest.

Ondanks het puntverlies, blijven we ondertussen wel alweer 6 wedstrijden op rij ongeslagen. Chapeau voor de juiste werklust en beleving in het veld, volgende week zullen we weer vol voor de drie punten gaan! Dan staat de thuiswedstrijd op het programma tegen EFC @ de kaffeberg.