De eerste prinses in de geschiedenis van CV de Paljassen

Zaterdag 12 November was het dan eindelijk zover. Na 2 jaar corona mocht CV de Paljassen een nieuwe prins proclameren.Tot ieders verbazing verscheen er geen prins, maar een prinses.

De eerste prinses in de geschiedenis van de Paljassen.

Prinses Leana 1.  is geboren en getogen in Meezenbroek. Ze heeft op de Sint Servaas-school gezeten aan de Heldevierlaan te Heerlen. Leana is getrouwd met Giorgio Veronesi. Ze hebben samen dochter Manuela, schoonzoon Stefan en hum trots, kleinzoon Devlin. Leana is werkzaam bij de Plus in Welten en haar hobby’s zijn winkelen, uit eten , vakantie { vooral Italië }.

De grootste hobby is haar kleinzoon Devlin. Manlief is ook prins geweest bij deze vereniging, en zelfs haar vader was ooit lid. Dus het mag wel duidelijk zijn dat vasteloavend in het bloed van deze prinses zit.

Prinses Leana 1 heeft als adjudante Sandra Venhovens. Sandra heeft samen met prinses Leana 1 op de Sint Servaas-school gezeten.

Wij wensen prinses Leana 1 en haar adjudante Sandra een geweldig carnavalsjaar toe en hopen u allen te mogen verwelkomen in onze Narrentempel Het Juphuis in Schandelen.

Foto CV de Paljassen

Geef een reactie