Hoofdmenu

Sjors helpt Brunssumse verenigingen aan jonge leden

Hoe vind je als culturele of sportvereniging nieuwe, jonge leden? Via Sjors, natuurlijk! Het project Sjors Sportief en Sjors Creatief laat kinderen kennis maken met het aanbod van Brunssumse sport- en culturele verenigingen. Verenigingen kunnen zich nu aanmelden voor deelname aan Sjors. Reageer vóór 18 januari 2023.

 

Veelzijdig aanbod. Bij tientallen Brunssumse verenigingen is een veelzijdig aanbod te vinden van sport en cultuur. Door kinderen hiermee kennis te laten maken, kunnen ze op een laagdrempelige, en vaak gratis, wijze ontdekken welke sport of culturele activiteit het beste bij hen past.

Zo biedt Sjors verenigingen in Brunssum een mooie kans om nieuwe, jonge leden aan zich te binden. Het enige wat de verenigingen daarvoor hoeven te doen, is zich aan te melden.
Hoe werkt Sjors? Alle leerlingen van de Brunssumse basisscholen krijgen een Sjorsboekje. Dit boekje biedt een overzicht van sportverenigingen en cultuurinstellingen in Brunssum. Het Sjorsboekje wordt behandeld tijdens lessen op school. Kinderen worden gestimuleerd om te kijken op de website www.brunssumbeweegt.nl. Daar vinden ze een handig overzicht van activiteiten en proeflessen waarvoor ze zich kunnen opgeven.

Voor verenigingen is het dus belangrijk dat ze vermeld staan op www.brunssumbeweegt.nl en in het Sjorsboekje. Want dat is de plek waar nieuwe, jonge leden kijken!

Wil je met jouw vereniging ook een vermelding op www.brunssumbeweegt.nl en in het Sjorsboekje? Stuur daarvoor een mail naar de gemeente Brunssum, sid.plum@brunssum.nl. Aanmelden kan ook rechtstreeks via www.brunssumbeweegt.nl.

Begin 2023 komt een nieuw Sjorsboekje uit. Meld je vereniging daarom aan vóór 18 januari 2023.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno