Hoofdmenu

Heerlen Mijn Stad en Visit Zuid-Limburg pakken uit

Themawandelingen Heerlen als cadeau voor de decembermaand

Om de donkere december maand aantrekkelijker te maken bieden we je graag op vier donderdagen in december – op 1, 8, 15 en 22 december – themawandelingen aan om Heerlen te beleven als nooit tevoren. In december is het mogelijk om hier gratis aan deel te nemen. Op het startpunt in de Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad kun je eerst binnen en daarna buiten de stad ontdekken met onze gids. Vanaf nu kun je je aanmelden. Heerlen Mijn Stad en Visit Zuid-Limburg ontvangen inwoners en gasten graag om samen op pad te gaan in de stad.

Themawandelingen. Wordt het de Stadswandeling Heerlen boordevol bijzondere weetjes of de unieke Maankwartier wandeling met zijn verborgen boodschappen? Of verdiep jij je toch liever in het Mijnverleden van onze stad? En, hoe leuk zou het zijn, om je uitje te combineren met een lekker hapje voorafgaand aan de wandeling en een drankje na afloop in een de vele horeca gelegenheden? Of  om dit moment te verrijken met inkopen in de stad voor de feestdagen? Het maakt ons niet uit, als je het maar gezellig hebt in Heerlen.

Startpunt . Op de genoemde donderdagen verzamelen we om 17.45 uur bij de Visit Zuid-Limburg Experience Heerlen-Parkstad, Spoorplein 40 Heerlen. Kom gerust ruim op tijd, je bent van harte welkom om op je gemak rond te kijken in de winkel. Je vindt er verrassende cadeautjes en meer.

Om 17.45 uur (en op twee data ook om 18.15 uur) start de niet-te-missen film ‘Parkstad door de tijden heen’ in onze filmzaal. De film duurt 19 minuten. Aansluitend ga je met onze gids op pad in de stad. Na ongeveer 1,5 uur sluiten we de wandeling af op het Pancratiusplein, de perfecte plek om lekker op te warmen bij een van de horecagelegenheden. De gezellige café’s en restaurants zijn in winterse sferen gebracht. Aan het einde geven wij je graag een kerstpakketje mee, hierin zitten mooie Heerlense kaarten en andere leuke goodies die het bezoek aan Heerlen helemaal afmaken.

Aanmelden

U kunt zich vanaf nu aanmelden voor de volgende wandelingen:

1 december Thema Stadswandeling Heerlen  (start 17.45 uur en 18.15 uur)

8 december Thema Maankwartier wandeling  (start 17.45 uur en 18.15 uur)

15 december Thema Stadswandeling (start 17.45 uur)

22 december Thema Mijnwandeling (start 17.45 uur).

Dat kan via deze link: https://shop.tickli.nl/event/OpPadInDeStad

Foto Wouter Roosenboom