Na ‘Queen must go on’ opnieuw grote tribute-act in Theater Landgraaf:

Brucified is een waar eerbetoon aan Bruce Springsteen en de E Street Band, met stevige drums, een stuwende bas, gierende gitaren, brullende saxofoon, synthesizergeluid, piano, backing vocals en overtuigende performance van de frontman. Deze band, inmiddels bekend van SBS6 The Tribute – Battle of the Bands, doet er alles aan om het gevoel en geluid te creëren dat hoort bij de live concerten die Bruce nog steeds geeft.

Zaterdag 3 december kan men genieten van een concert door Brucified in Theater Landgraaf; een meer dan waardige act en eerbetoon aan Bruce Springsteen & The E Street Band!

De fantastische Eindhovense stond eerder dit jaar in de finale van het tv-programma ‘The Tribute – Battle of The Bands’ op SBS6. Met tomeloze energie brengen de bandleden een hoogwaardige muzikale ode brachten aan de wereldberoemde nog levende Amerikaanse Rock & Roll legende Bruce Springsteen (met de bijnaam: The Boss) en zorgen zij voor een feest van herkenning met nummers als ‘Born to Run’, ‘I’m on Fire’, ‘Dancing in the Dark’, ‘Glory Days’, ‘Hungry Heart’, ‘The Promised Land’, ‘Born in the USA’ en nog vele anderen…

BRUCIFIED: “THE BOSS’

DATUM: Zaterdag 3 december 2022

AANVANG: 20.00 uur

Zaal open vanaf 19.00 uur

Prijs: € 27,00 inclusief kosten

De tickets zijn te bestellen via:

https://shop.compoticketing.eu/nl/shop/ticketshop/event/C3F4F272F598

Foto rechtenvrij Theater Landgraaf

Geef een reactie