Woonboulevard Heerlen laat dromen uitkomen

Van 28 november tot en met 7 februari laat Woonboulevard Heerlen de mooiste interieur dromen uitkomen tijdens Droomboulevard! Van een woonkamer gehuld in feestelijke decoratie tot een complete interieur make-over. Samen met de meer dan 50 aldaar gevestigde speciaalzaken zal Woonboulevard Heerlen maar liefst 5 dromen waarmaken!

Tijd voor warmte
Met de onstuimige ontwikkelingen om ons heen, gaan we andere wintermaanden tegemoet dan we gewend zijn. Tijd voor een flinke dosis warmte, samenzijn én geven aan elkaar! Soms blijft een droom een droom, omdat het er gewoonweg even niet inzit. Of omdat een droomproject een flinke investering kan zijn. “Woonboulevard Heerlen is er vóór en dóór haar klanten, daarom vinden we het juist nu belangrijk als we dat extra steuntje kunnen zijn om een droom waar te maken. En om van een huis écht een thuis te maken.”, aldus Ger Hazelhof, manager van Woonboulevard Heerlen.

Niet is te gek
Tijdens Droomboulevard is er alle ruimte om te dromen én worden dromen werkelijkheid. Niets is te gek! Van een over de top versierde kerstboom voor het buurthuis in het dorp tot het inrichten van een slaapkamer voor je kleindochter die dat écht heeft verdiend. Of misschien droom je wel van een tuin waar je zowel in de zomer als winter goed kunt toeven met je buren, vrienden en familie om zo echt even samen te zijn. “Dromen zijn er om waar te maken, maar dromen zorgen ook voor hoop en inspiratie, iets waar Woonboulevard Heerlen zich volledig in kan vinden”, zegt Ger Hazelhof.

Winactie

Tijdens Droomboulevard kunnen bezoekers van Woonboulevard Heerlen hun eigen droom óf die voor een ander insturen via de website: www.woonboulevardheerlen.nl/droom. Tijdens de winactie worden vijf dromen werkelijkheid. Benieuwd welke dromen Woonboulevard Heerlen laat uitkomen? Alle waargemaakte dromen vind je gedurende Droomboulevard terug op de website en social media kanalen van Woonboulevard Heerlen. Droom jij met ons mee?

Foto®ParkstadActueel

Geef een reactie