Hoofdmenu

Kasteel Hoensbroek en zijn omgeving

UNIEKE FOTO-EXPOSITIE IN KASTEEL HOENSBROEK

 

 

Op donderdag 22 december opent Hans Thuis, directeur Historisch Goud Heerlen, een unieke foto-expositie in Kasteel Hoensbroek over het kasteel, haar flora en fauna. De foto’s zijn gemaakt door fotograaf Axel Steen, ‘huisfotograaf’ van Kasteel Hoensbroek.

Op 22 december zal de heer Thuis om 16.00 uur de feestelijke opening verrichten in de kleine Remijs van Kasteel Hoensbroek. Hij zal in zijn openingswoord het een en ander vertellen over de achtergronden van de tentoonstelling en hoe deze tot stand is gekomen. Uiteraard zal de fotograaf Axel Steen zelf daarbij aanwezig zijn, samen met een select gezelschap genodigden. Ook pers is daarbij van harte welkom.

Na het welkom en het openingswoord is de tentoonstelling in de naastgelegen grote Remijs te bezichtigen, onder het genot van een hapje en een drankje.

Algemeen kunnen bezoekers van het kasteel – na betaling van de reguliere entreeprijs bij de ingang – de tentoonstelling bezoeken als onderdeel van hun bezoek.

Foto®ParkstadActueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »