Chevremont is er helaas niet in gelukt om tweede plaats over te nemen van Volharding. Het verlies uit bij promovendus, was over de gehele wedstrijd onnodig.

Ondanks de matige start van de wedstrijd, kwamen we na 11 minuten op voorsprong. Na de eerste goed lopende aanval werd het via Tim Blättler 0-1. Hij was er in de rebound als de kippen bij, nadat de doelman het schot van Calvin had gepareerd. Lang konden we niet genieten van de voorsprong, Volharding scoorde 1-1 uit de counter.

Chevremont scoort vervolgens de 1-2 via Brian Jacobs. De scheidsrechter liet eerst terecht doorspelen, maar liet zich vervolgens door de ’thuis’-grensrechter overtuigen dat het buitenspel was. Hierdoor werd het doelpunt onterecht afgekeurd. En niet veel later maakt Volharding dan de 2-1. Dit leek ook de ruststand te worden, echter vlak voor rust viel ook nog de 3-1, wederom gaven we het doelpunt veel te makkelijk weg.

De tweede helft een ander Chevremont op het veld. Meer pressing naar voren en het regende kansen. Volharding kwam niet meer van de eigen helft af. Helaas vergaten Rodney Klinkenberg, Tim Blättler en Calvin Römer, om de aansluitingstreffer te maken.

Bij één van de spaarzame momenten dat Volharding voor de goal kwam, kregen we uit het niets een heel gemakkelijke penalty tegen. Hierdoor leek Volharding de wedstrijd te beslissen, 4-1. Maar Chevremont bleef er toch voor gaan en scoorde via Calvin Römer en opnieuw Tim Blättler, 4-2 en 4-3.

Hierdoor werd het toch nog spannend en Chevremont ging op zoek naar de meer dan verdiende gelijkmaker. Deze viel echter niet, waardoor we met teleurgesteld gevoel de bus instapte. In de eerste helft speelde we ondermaats, helaas werd de goede 2e helft niet beloond.

Volgende week zullen we de laatste wedstrijd van het kalenderjaar spelen, thuis tegen Susteren (aanvang 14.30 u). Hopelijk kunnen we het jaar dan goed afsluiten met een overwinning.