Hoofdmenu

Clint Essers tekent contract bij MVV

Na ruim negen maanden blessureleed maakt Clint Essers weer officieel deel uit van de MVV-selectie. Tijdens de afsluitende training voorafgaand aan het duel met FC Volendam – eind januari van dit jaar – liep hij een zware blessure op. Zijn voorste knieband scheurde na een duel af. Essers was op dat moment net hersteld van een stevige blessure, en had net twee competitieduels afgewerkt.

Het contract van Essers liep afgelopen zomer af. MVV Maastricht sprak het vertrouwen in de verdediger uit en al die tijd maakte hij – op amateurbasis – onderdeel uit van de MVV-selectie. Hij werkte in de luwte hard aan zijn herstel. Tijdens het oefenduel in Turkije – tegen Jong Irak – viel hij in de 70e minuut in en maakte zijn eerste echte speelminuten.

Direct gaf hij een assist waardoor Mart Remans de winnende treffer (1-0) kon scoren. Clint Essers tekent nu een contract dat hem de rest van het seizoen aan
MVV bindt. Verder heeft de club een optie voor een volgend voetbalseizoen. “Hij heeft in het verleden zijn waarde voor MVV bewezen en zijn dan ook blij dat Clint weer volop van de partij is”, aldus Technisch
Manager Ronny van Geneugden.

Foto MVV Maastricht« (Vorig nieuwsbericht)