KSV Simson geen finalist om het kampioenschap van de Oberliga . 

 

 

KSV Simson is er zaterdagavond niet in geslaagd om een finaleplaats in het Oberliga kampioenschap af te dwingen. KSV Lünen -Süd  had het team in vergelijking met het heen duel toen Simson knap won, op enkele plaatsen versterkt. En het gastenteam haalde daar het volle rendement uit: 15- 30. Daardoor werd de totale uitslag over twee duels 52-42 in het voordeel van voordeel van Lünen 42-52. Dit lijkt veel maar het is in feite maar één partij meer of  minder winnen op touché .

Voor het talrijk aanwezige publiek on sporthal Baneberg was het dan ook een spannende wedstrijd met uitstekende partijen. Onder de streep kan Simson kan terugblikken op een goed seizoen . Na een zwakke start werd het team langzaam nagenoeg compleet en behaalde toen zeer goede resultaten.

In de Bezirksliga afdeling Rheinland  behaalde Simson II  een 56 – 12 overwinning tegen TVK Hücklhoven . Daarmee eindigde het dit seizoen nieuw opgestart team op een zeer verdienstelijke derde  plaats in de eindrangschikking .

ArchiefFoto®ParkstadActueel/Lucho Carreno

Geef een reactie