Na een korte WK-break stond een mooie affiche op het programma in Kerkrade. De koploper van de keuken Kampioen Divisie tegen de kampioenen in geel en zwart uit Kerkrade.

De eerste helft begon bijzonder door aanvallen richting beide kanten. Binnen een paar minuten stond Roda al op voorsprong maar vanuit een corner voor Roda wist Heracles een paar minuten later meteen de gelijkmaker te scoren.

De rest van de eerste helft ging op en neer maar tot echte kansen kwamen beiden ploegen niet.

De tweede helft begon Roda goed. Na ongeveer 20 minuten kwam bij Roda de klad er in en zakte de ploeg uit Kerkrade enorm in. Een veel scherper Heracles profiteerde hier enorm van en wist Roda al snel op achterstand te zetten.

Van deze klap leek Roda niet meer te herstellen. Uiteindelijk wist Heracles de stand nog op 1-3 te brengen en verstevigt het zijn koppositie.

Volgende week vrijdag wacht de nummer 2 van de kkd.

Roda krijgt dan bezoek van PEC Zwolle. Benieuwd of Streppel zijn team gemotiveerd krijgt om het publiek in Kerkrade deze laatste wedstrijd voor de winterstop een overwinning kan bezorgen