Zaterdag 17 december verkoop Kerststollen bij ’t Bakkes. 

 vrienden van ’t Bakkes va Welte,
Er is dit jaar voor gekozen om de verkoop van de Kerststollen op zaterdag van 16.00 tot 19.00 uur te laten plaatsvinden omdat het in de avond met al die versieringen, lampjes en vuurkorven veel sfeervoller is dan overdag. Kom kijken hoe mooi ’t Bakkes in kerstsfeer er bij ligt.
Om het samenzijn, de kerstsfeer en de gezelligheid nog te verhogen krijgt iedere bezoeker een glas Glühwein of chocolademelk met een snee Kerststol aangeboden.
Op zaterdag 17 december van 16.00 tot 19.00 uur verkopen we weer onze inmiddels welbekende Kerststollen in ’t Bakkes ook de overheerlijke stroop(zeem) gemaakt van appels en peren uit onze eigen boomgaard, kweeperengelei en honing.
Als kerstdecoratie verkopen we maretak uit de fruitbomen in de Loorenhof en reuze dennenappels uit de tuin van Anny en Frans.
Het bestuur en de leden van de hoogstamfruitboomgaard de Loorenhof, de bakkers van ’t Bakkes va Welte en de molenaars van de Weltermolen wensen je hele fijne Kerstdagen, inne gowwe roetsj en een gezond en gelukkig 2023.
Als je deze activiteit leuk vindt kun je bericht delen met jouw vrienden
Tot zaterdag 17 december tussen 16.00 en 19.00 uur bij de ’t Bakkes va Welte, de Doom 5, 6419 CW Welten
Kan een afbeelding zijn van binnen
Foto De bakkers van ’t Bakkes va Welte

e

Geef een reactie