ROGER ANDRÉ EN JUGA MECIC OOK KOMEND SEIZOEN AAN HET ROER BIJ FC HOENSBROEK

FC Hoensbroek

Roger André heeft zijn contract bij FC Hoensbroek met 1 seizoen verlengd. Het wordt dan zijn 9e seizoen als hoofdtrainer van FC Hoensbroek. Zowel FC Hoensbroek, als Roger André laten weten zeer verheugd te zijn met deze verlenging.

Roger André: Ik ben uiteraard enorm blij, dat ik ook komend seizoen bij deze warme club weer als hoofdtrainer mag fungeren. Het wordt weliswaar mijn 9e seizoen, maar we zijn nog zeker niet uitgekeken op elkaar. Ik zie nog genoeg potentie in deze spelersgroep, waardoor we zeker nog verder stappen omhoog kunnen maken. Op dit moment bezet FC Hoensbroek 1 de 3e plek in de 3e klasse B. Hopelijk kunnen we de selectie verder nog aanvullen met wat ervaring, wat de ontwikkeling van de jonge garde alleen maar ten goede zou komen. Uiteindelijk willen we weer doorgroeien naar een stabiele 2e klasser. 

In het kielzog van Roger André heeft ook Juga Mecic besloten om komende seizoen trainer te zijn van ons 2e elftal. Het zal dan zijn 2e seizoen worden bij FC Hoensbroek. 

Juga Mecic: Ook ik ben zeer verheugd om komend seizoen weer onderdeel uit te maken van deze mooie vereniging. Ik heb mij vanaf het begin direct thuis gevoeld en de samenwerking met Roger André en Jeffrey Goessens is prima. Ik wil dan ook graag mijn steentje blijven bijdragen aan het verder ontwikkelen van de spelersgroep. 

De technische commissie en bestuur van FC Hoensbroek laten  weten zeer verheugd te zijn met deze continuïteit. Vorig jaar hebben we een visie voor de langere termijn uitgestippeld. Hierbij staat het ontwikkelen en doorgroeien van eigen jeugdspelers richting ons 1e en 2e elftal uiteraard centraal.  

Geef een reactie