Hoofdmenu

Boekpresentatie d’r Juul

Zondag 22 januari is het zover, dan is de presentatie van het nieuwe boekje D’r Juul, een kinderboekje over trots en liefde voor Heerlen.

Het boekje is in opdracht van Stichting d’r Juul geschreven door Bas Ortmans en geïllustreerd door Caro Dahlhaus. Voor ieder verkocht boekje, wordt één boekje geschonken aan projecten en instanties om de lees- en taalvaardigheid in Heerlen te bevorderen. Bij dezen nodigen wij u uit om deze feestelijke presentatie van het boekje met de Burgemeester, de Blauw Sjuut en Hooglustigheden uit onze stad bij te wonen! 22 januari om 13.30 uur, voor boekhandel van der Velden-van Dam op de Promenade.

Tekst: Stichting D’r JUUL Welterkerkstraat 2 6419CRHeerlen info@drjuulheerlen.nl

Foto: Stichting d’r Juul(Volgend nieuwsbericht) »