Landgraafs carnavalsgalaconcert in Burgerhoes. Entree kaarten nu te koop.

Entreekaarten vanaf 17 januari te koop

Op zaterdag 11 februari vindt om 20.00 uur het 27e carnavalsgalaconcert plaats in het Burgerhoes. Entreekaarten zijn vanaf dinsdag 17 januari voor € 5,-  te koop bij de receptie van het Burgerhoes.

Muzikale optredens

Onder het motto ‘d’r sjtadsprins nuudigt oet’ draagt harmonie Sint Caecilia Nieuwenhagen zorg voor de hoofdmoot van dit concert. Als speciale gasten treden Tessa Schmeets én Beppie Kraft op. 

Gezellige avond

Insteek bij dit jaarlijks terugkerend muzikaal programma is het op een andere wijze beleven van carnaval. Draagt u de carnavalstraditie een warm hart toe maar viert u carnaval niet uitbundig, dan is het carnavalsgalaconcert een prima alternatief. In het Burgerhoes zal stadsprins Peer I van CV Ieëre Road de Sjweëgelsöppers u samen met wethouder Alex Schiffelers persoonlijk ontvangen. Een bruisend en feestelijk welkomstdrankje staat voor u klaar! Het bijzondere concert wordt op informele wijze afgesloten met een feestje. Onder het genot van een drankje kan er nog gezellig worden nagepraat. 

Entreeprijs 5 euro inclusief een drankje

Wilt u erbij zijn? Entreekaarten kosten €5,- per persoon. De toegangsprijs is inclusief een consumptiebon. Kaarten kunnen alleen contant betaald worden, op de avond zelf hebben we het liefst dat er gepind wordt. De kaarten zijn vanaf dinsdag 17 januari tijdens de openingstijden van het Burgerhoes verkrijgbaar bij de receptie en kunnen niet vooraf worden gereserveerd. Op = op.

Tekst en foto: Gemeente Landgraaf

Geef een reactie