FROUKJE, FRANS THEUNISZ EN SOLOMON ZIJN TOEGEVOEGD AAN DE LINE-UP VAN FESTIVAL POP ON TOP IN VALKENBURG.

VALKENBURG – Op 19 en 20 mei vindt Pop on Top 2023 plaats.

De tweede lading artiesten van het festival zijn bekend. Naast Danny Vera, Meau, Son Mieux en Nena (D) kondigde het festival afgelopen maand ook Maan aan en vandaag komen daar Froukje, Frans Theunisz, Solomon, ACDC UK, Ziesjoem!, Ikiga en The Dynamics bij.

Met deze lading artiesten hoopt het festival meer bezoekers te trekken. Meer artiesten zullen nog volgen. Over festival Pop on Top Een festival met regionale allure, landelijke top acts en bourgondische gezelligheid. Er zijn al 10 succesvolle edities van het festival gepasseerd. Met artiesten als Guus Meeuwis, Golden Earring, Racoon, Bløf, Rowwen Hèze, Kensington en de afsluiter van afgelopen jaar Within Temptation.

Het festival boven op de Cauberg heeft drie verschillende stages die samen zorgen voor de ultieme beleving. De Mainstage zorgt voor een hoog feel good gehalte, de feestweide met geweldige tribute bands en Café Nol waar het voelt als thuiskomen in je favoriete bruincafé. Line-up tot nu toe van Pop on Top 2023: Nena, Danny Vera, Son Mieux, Maan, Froukje, Meau, Träcksäck, Frans Pollux, Wir Sind Spitze, Erwin, Beppie Kraft, Big Benny, John Tana, Dries Roelvink, ABBA Fever, Jan Biggel, Peter Beense, Frans Theunisz, Henk & Ton, Guido Frissen, Marjolein Heijltjes, The Wanderes, Solomon, Ikiga, The Ones That Got Away, Hot Rod Riot, Woman, ACDC UK, Bieske, DJ Wim Frijns, Callehan Clearwater Revival, The Policed, Ziesjoem!, Panache Culture en The Dynamics.

Ze staan allemaal op het Pop on Top festival op 19 en 20 mei. Tickets De Early Bird tickets voor het festival verkochten in een rap tempo uit, waardoor bezoekers nu alleen de reguliere tickets kunnen halen. Deze zijn te koop via de website van Pop on Top.

Tekst en foto’s: Pop on Top 2023

Geef een reactie