Medammecour on tour in de HuB ( aanstaande vrijdag en zaterdag) 20 & 21 Januari

Om u al in carnavalsstemming te brengen: Medammecour on tour in de HuB ( aanstaande vrijdag en zaterdag ) 20 & 21 Januari

Er zijn nog een zeer beperkt aantal kaarten te koop voor de vrijwel uitverkochte Medammecour on tour voorstelling in de HuB: Van Kerkrade naar Heerlen en van Vaals naar Venlo. Ronnie (Jost Meijs), Sjonnie (Marc Hermans) en Nettekeke (Resi Coumans) zijn als vanouds present om u een vergetelijke avond te bezorgen. Daarnaast staan talloze bekende en onbekende artiesten op het podium om een verrassende, een tikkeltje brutale, muzikale, cabareteske show te presenteren. Daar staan Rudi Videc en zijn regie-assistenten Mike Severens en Quincy Grootjans garant voor. Hoe dan ook, een theateroptreden dat u niet mag missen. Info voor tickets: https://www.medammecour.nl/ontour

Foto: Peter Trompetter Fotografie

Geef een reactie