Hoofdmenu

Nieuwe Helden presenteert: Eerlijk Gezegd

Nieuwe Helden presenteert: Eerlijk Gezegd

Gratis urban voorstelling op woensdag 8 februari in Cultuurhuis Heerlen
Wie ben ik nou eigenlijk en wie ben jij? Wie wil ik zijn? Waar ben ik goed in? Wat moet ik later in vredesnaam gaan doen en waar ben ik nu eigenlijk mee bezig? Eerlijk gezegd heb ik geen idee..
Eerlijk Gezegd is een voorstelling die gaat over identiteit, het loslaten van bestaande labels, openstaan voor verschillende meningen en zoeken naar wie je wilt en kunt zijn. De voorstelling, die onder begeleiding van een aantal professionele coaches en regisseur door de jongeren zelf is gemaakt, is gratis te zien op woensdag 8 februari om 19.30 uur in Cultuurhuis Heerlen.
Nieuwe Helden 045
Na een succesvolle eerste editie zijn de Nieuwe Helden in Heerlen klaar om hun tweede show te delen met het grote publiek! Als het aan de coaches en jongerenwerkers in Heerlen ligt kan de tweede editie van Nieuwe Helden 045 nu al niet meer stuk. Jelle van Stiphout (regie), Astro/Nout Houben (rap), Luc Arnoldussen (dans), Wolf van Gemert (muziek), Youngky Eurlings (zang/musical), Vincent Perriëns (artwork), Ilona Zans (theater), Ilse Stoffels (JENS jongerenwerk) en Eddy Thonon (SCHUNCK) zijn stuk voor stuk enthousiast over het creatieve goud dat ze aan het delven zijn in Heerlen.
Samenwerkingen Nieuwe Helden 045 in Heerlen
Nieuwe Helden 045 is een samenwerking van meerdere partijen: SCHUNCK, JENS jongerenwerk, HFC Crew, Cultuurhuis Heerlen en Nieuwe Helden Next Level. Allemaal dragen ze hun steentje bij aan het project en creëren ze nieuwe kansen voor jongeren in Heerlen en omgeving. Daarnaast wordt Nieuwe Helden 045 mede mogelijk gemaakt door gemeente Heerlen, provincie Limburg, Fonds voor Cultuurparticipatie en VSB-fonds.
Gratis tickets voor 8 februari 19.30 uur in Cultuurhuis Heerlen
Wil je gratis naar Eerlijk Gezegd van Nieuwe Helden 045?
Bestel je (gratis) kaartjes via: https://www.eventbrite.com/e/tickets-nieuwe-helden-045-518682091097 
Nieuwe Helden Next Level
Nieuwe Helden Next Level is een hiphop en urban community waar jongeren tussen de 12 – 23 jaar hun creatieve skills kunnen ontwikkelen en een podium krijgen om hun verhaal te vertellen. Onder begeleiding van professionele coaches op het gebied van zang, dans, rap, hiphop, beats, breaking, spoken word, theater en visual artwork maken jongeren in elf weken tijd een voorstelling. Deze wordt op een professioneel podium opgevoerd voor publiek. De jongeren doen alles zelf: van liedjes schrijven tot het maken van artwork voor de show. Momenteel zijn er edities in Heerlen, Roermond, Venlo en Weert. Daarnaast ontwikkelt Nieuwe Helden in Limburg vervolgproducties, masterclasses, open werkplaatsen en talent nights voor jongeren om kennis te maken en/of door te groeien.
Meer weten of zelf ook meedoen met Nieuwe Helden?
Foto’s: Vincent Perriëns