Koud in huis? Behoefte aan gezelschap? De kunstenaars van Werkplaats K maken deze winter twee keer per maand een gezonde, zelfgemaakte soepmaaltijd met brood en koffie na. Er is plaats voor 40 gasten. De eerstvolgende soep wordt op 7 februari opgediend om 18.00 uur. De bijeenkomst eindigt om 20.00 uur.

Workshop geheugentraining
Aansluitend vindt er een een korte workshop plaats over geheugen. Vooral voor mensen die het lastig vinden dat zij zoveel vergeten de laatste tijd. Gady Mirtenbaum laat op een amusante manier zien dat hier iets aan te doen valt. “Geheugentraining maakt mijn wereld rijker en dat probeer ik ook mijn publiek te laten ervaren op een boeiende manier“, aldus Gady.

Aanmelden
Iedereen is welkom en de bijdrage is vanaf 0 euro. Wat men kan missen dus of gratis. Aanmelden kan tot 6 februari via de inschrijflink op www.werkplaatsk.nl. Adres: Elbereveldstraat 105 in Kerkrade-West.

Foto: Werkplaats K

Geef een reactie