Hoofdmenu

ParkCity Live pakt uit met Davina Michelle en TOWER OF POWER Ook SON MIEUX terug om het publiek te vermaken

TOWER OF POWER uit Oakland, bekend van hits als  ‘What is Hip’ & ‘Soul With A Capital op ParkCity  Live 2023. 50 YEAR’s of Rock ‘n Roll op het familiaire Bekkerveld  grasveldje. Hoe vet is dat!☺️ 

En wat te denken van Davina Michelle. Ook de zangeres met de meeslepende stem is met haar megaband van de partij tijdens Heerlens grootste en gezelligste familiefeest. Kom alvast in de stemming en beluister de trailer van walking on a heartbeat. 

Ook de Nederlandse band Son Mieux is er, na 2017, voor de tweede keer bij tijdens ParkCity Live. Met hun dansbare pop met disco-invloeden en persoonlijke verhalen zullen ze ongetwijfeld ook tijdens de komende editie voor een onvergetelijke show zorgen. Met hun recente album ‘The Mustard Seed ‘ en succeshit ‘Multicolor’ zijn ze klaar om het publiek te vermaken.

ParkCity Live is een jaarlijks cultureel openlucht popfestival, waarbij een scala aan shows, artiesten, bands/acts en gimmicks de revue passeren. ALLES KOMT SAMEN OP PARKCITY LIVE. DE BELEVING VAN MUZIEK, HET MYSTERIE VAN KUNST & CULTUUR, AANDACHT VOOR ‘YOUNG TALENTS’ EN DE VERRASSING VAN HET ONVERWACHTE IN ÉÉN DYNAMISCH OPENLUCHTFESTIVAL.

De kaartverkoop start zaterdagochtend 28 januari om 10:00 uur. Tickets zijn via de website en de e facebookpagina van ParkCity Live te koop. Het enige en dus officiële kanaal voor ticketruil is ‘Ticketswap’. 

Meer info: www.parkcitylive.nl    

Bron: Parkcity Live