Armand Mingelers nieuwe hoofdtrainer VV Wijnandia

Armand Mingelers, actueel trainer van Groene Ster 2, wordt komend seizoen de opvolger van Maurice van Woerkum bij VV Wijnandia. Van Woerkum is actueel bezig aan zijn vierde seizoen bij vierdeklasser Wijnandia. Afgelopen seizoen degradeerde hij met de blauwwitten uit de derde klasse.    Dit seizoen verloopt tot dusver ook moeizaam. 

Armand Mingelers, die in het bezit is van de trainersdiploma’s TC2 en TC3, werkte eerder in de jeugd van Roda JC en als hoofdtrainer bij RKVV Haanrade en NEC’92. Hij is nu in het vierde seizoen werkzaam voor derde divisionist Groene Ster. Daar was hij in zijn eerste seizoen assistent van hoofdtrainer Maurice Verbunt. De laatste drie seizoenen is Mingelers verantwoordelijk voor het tweede team van Groene Ster, dat in de reserve hoofdklasse voetbalt. 

Foto: Facebook RKVV Wijnandia

Geef een reactie