Hoofdmenu

VC Landgraaf vrouwen stunten met 1-3 zege bij koploper VC Olympia Panningen

De vrouwenhoofdmacht van VC Landgraaf zorgde afgelopen weekend voor een daverende stunt. In Panningen klopte VCL VC Olympia, de aftekende koploper en gedoodverfde kampioen in de derde divisie, na een kansloos verloren eerste set, met 1-3 (25-12, 24-26, 18-25, 21-25)       

Maandag prestigeduel tegen VC Weert in Sporthal Baneberg 

Maandag 13 februari neemt het Landgraaf/Sittardse vriendinnenteam het in sporthal Baneberg op tegen Van Hoorn Carbide VC Weert. Aanvang is 20.15. De Limburgse Zuid-Noord derby is een heuse  prestige strijd. Afgelopen seizoen beklaagde het ambitieuze VC Weert zich publiekelijk dat het al koploper in de eerste klasse vanwege de coronaregeling van de Nevobo voor het tweede opeenvolgde seizoen promotie mis liep. Op het moment van de publieke uiting was VCL dat nog een aantal inhaalduels tegoed had echter virtueel koploper. Het zette het ervaren VCL team op scherp voor de rechtstreekse krachtmeting in Landgraaf. VCL won toen met 4-0. Dit seizoen promoveerden zowel VC Weert als VC Landgraaf, dankzij een uitgebreide promotieregeling, alsnog naar de derde divisie. Daar krijgt de prestigestrijd tussen de promovendi dit seizoen een interessant vervolg.      « (Vorig nieuwsbericht)