De Grote Senioren Carnavals Zietsong krant toch uitgebracht

Ondanks de enorme gestegen kosten zijn wij met vereende inspanningen begin November 2022 erin geslaagd om de 9e editie van de Grote Senioren Carnavals Zietsong te kunnen realiseren. Bijzonder groot woord van dank en waardering ook voor de vele sponsoren en de artiesten die in het belang van onze ouderen en mensen met beperkingen mede werking hieraan verleend.
Het bestuur van de C.V.O. Piet Schepers, Wiel Paffen, en Guus Haas, hebben afgelopen week het in de HUB het eerste exemplaar van ons programma boekje. 9 editie al overhandigd aan Wethouder Jo Paas (WMO, Intergraal ouderenbeleid en Financiën).
Kaarten zijn nog beperkt verkrijgbaar bij:
De heer P Schepers. Tel. 045-5410761,
Schoonheidssalon Ulrike. Tel. 045-5462677
En aan de Kassa van de RodaHal op 10-02-23

Geef een reactie