Hoofdmenu

Mis ‘t neet, D’r Hedsjer Oavend in Heerlerheide/Groeët Ghen Heij

Komende zaterdag 11 februari is het al weer zover dan staat, na een lange afwezigheid, weer de vanouds meer als bekend zijnde geweldige “dorps artiesten avond” ook  aangeduid als D’r Hedsjer Oavend van Heerlerheide, c.q.Groeët Ghen Heij, op het programma. Dit uiteraard onder auspiciën van C.V. de Bokkeriejesj anno 1898 met in hun midden prins Dennis 1e (van Oijen). De zaal van Cultureel Centrum Gen Coel/Corneliushuis gaat open om 19:11uur en het programma start om 20:11uur. Tal van Hedsjer topartiesten presenteren een bomvol avondvullend programma. Met als afsluiter een spetterende surprise act (uit de LVK-finale van vrijdag 3 februari 2023).

Als de voortekenen niet bedriegen, en waarom wel, gaat het weer een onvergetelijke carnavalsavond worden vol humor en muziek. Vasteloavend plezeer van de bovenste plank, zoals dit kenmerkend is voor Groeët Ghen Heij (zie bijgevoegde flyer).

Bis dich ooch d’r bieë? V’r zeen uch hieël geer zoaterdig 11 fibberwaarie mit een kreftig Vasteloavend same en alaaf.