Hoofdmenu

Voetbalamateurs in Parkstad, programma 11/12 februari

We hebben een paar koude nachten achter de rug. Sommige velden zijn hard bevroren. Als de voorspellingen juist zijn, wordt het zaterdag en zondag minder koud. De dooi valt in. De bal zal in ieder geval weer rollen, zo niet overal, dan toch op de meeste plaatsen. Hieronder het programma van de amateurclubs in Parkstad. De duels zijn, tenzij anders vermeld, op zondag om 14.30.

Derde divisie

Blauw Geel’38-Groene Ster (zo. 14.00; pikant duel; Groene Ster-trainer Maurice Verbunt op bezoek bij zijn nieuwe club)

Eerste klasse C

Chevremont-Wittenhorst (twee ploegen die om de hoofdprijs meedoen), RKVV Volharding-vvv Schaesberg (laat koploper zich verrassen door Schaeserg?), EFC-EHC/Heuts (kan EHC de rode lantaarn overdragen?), ZSV-Minor (kans voor Minor om onderin weg te komen, SC Susteren-BSV Limburgia (zespuntenduel), .

Tweede klasse F 

Eijsden-RKSV Bekkerveld (Bekkerveld op zoek naar sportieve revanche), Sportclub’25-LHC (koploper Sportclub’25 is favoriet), Sporting Heerlen-FC Geleen-Zuid (Thuisclub heeft punten meer dan hard nodig). 

Derde klasse B (dé derbyklasse van Parkstad)  

KVC Oranje-WDZ (za. 18.30) (beide teams moeten winnen om uitzicht op een prijs(je) te houden; eerder dit seizoen werd het in Bocholtz 3-3),  Walram-FC Landgraaf (Walram strijdt om de prijzen, FC Landgraaf tegen degradatie), sv Hulsberg-FC Kekrade West (kampioenskandidaat tegen rode lantaarndrager), Heksenberg/NEC-vv Hellas (thuisclub heeft het moeilijk, vv Hellas gaat goed), Alfa Sport-FC Hoensbroek (de absolute topper), FC Gulpen-Weltania (duel der middenmoters).

Vierde klasse A

Schimmert-Wijnandia (Wijnandia wil hogerop) 

Vierde klasse B

RKHBS-Vaesrade (een echte topper), Vijlen-SV Abdissenbosch, Eikenderveld-Zwart Wit’19, Voerendaal-Simpelveld  (vrij. 20.00; topploeg versus middenmoter),  De Leeuw-sv Brunssum (ouderwetse derby)

Vierde klasse C

vv Born-Schinveld (Schinveld wil voor titel blijven gaan), Woander Forest-IVS (degradatiekandidaat tegen titelpretendent)

 Vijfde klasse A

Daalhof-Sporting H.A.C. (topper van de dag), vv Berg ’28-RKTSV, Kakertse Boys-Amstenrade (blijft Amstenrade meedoen om promotie?), RKSVB-Rimburg (beide teams wonnen doodeweekse inhaalwedstrijd).(Volgend nieuwsbericht) »