Hoofdmenu

Geslaagde vetdonnesdiegzietsóng in de Rodahal.

Het was een geweldig mooie vasteloavend avond. De ene topper na de andere passeerden de revue. Een afwissellend programma met zang, dans en humor. Hub van Laar heeft alles uit de kast getrokken om rasartiesten als Beppie Kraft naar de Rodahal te halen. 

De 77-jarige diva zette de Rodahal op zijn kop: uit volle borst werden de krakers meegezongen.

 

 

 

 

 

Het was een kippenvel moment. Iedereen. Maar dan ook iedereen schunkelde en zong.

Ook onze prins Niklas Wiertz: hij bleef geen moment stilstaan. Niklas Wiertz zong, schunkelde, danste en lachte voortduren. Wat een geweldige prins hebben wij in ons midden. Ook de Raad van Elf deden met alles mee. Het was een vetdonnesdiegzietsóng , die de gasten niet snel zullen vergeten. Mijn vrouw en kinderen verheugen zich nu al op de volgende editie van de vetdonnesdiegzietsóng !!

 

Bravo: Kirchröatsjer Vasteloavends Verain

Foto’s: Peter Trompetter Fotografie