Hoofdmenu

219.007 euro voor Bonnefanten van VriendenLoterij

Goed nieuws voor Bonnefanten! Het museum uit Maastricht is meerjarig partner van de VriendenLoterij en ontvangt daarom een schenking van 219.007 euro. In totaal kon de VriendenLoterij dankzij haar deelnemers over 2022 opgeteld een bedrag van € 134,8 miljoen bijdragen aan cultuur en welzijn in Nederland.
Jonne Arnoldussen, managing director VriendenLoterij: Het Bonnefanten is sinds 2006 meerjarig partner van de VriendenLoterij. Het museum bewijst jaar op jaar dat het tot de top van Nederland behoort, en niet alleen door de huisvesting in het unieke museumgebouw van architect Aldo Rossi. Wij zijn verheugd om met het museum samen te werken, onder andere door de organisatie van Open Dagen, waarbij wij gezamenlijk alle Limburgers uitnodigen.”
134,8 miljoen euro voor cultuur en welzijn in Nederland 
De VriendenLoterij viert wat het leven mooi maakt: onze verbondenheid met anderen en met onze kunst en cultuur. Dankzij 1,1 miljoen deelnemers kon de VriendenLoterij over 2022 opgeteld een bedrag van € 134,8 miljoen schenken aan 57 culturele partners en meer dan 3500 goede doelen, clubs en verenigingen.
Tekst en foto: Vriendenloterij