Hoofdmenu

Laat je muzikaal coachen door twee ervaren professionals

SCHUNCK Muziek en Dans organiseert muzikale coachingsdag

Zondag 12 maart a.s. organiseert SCHUNCK Muziek en Dans een coachingsdag. Tijdens deze dag krijgt iedereen de kans om gecoacht te worden door performance-coach Lotte Slangen en muzikant Jerome Lenders, beiden bekend van de band MADOUX.
In een workshop werken de twee coaches samen met muzikanten aan het verbeteren van hun muzikale vaardigheden. Muzikanten krijgen de kans om hun songs voor te spelen en worden vervolgens gecoacht door Lotte en Jerome op het gebied van podiumpresentatie en op muzikaal vlak. Ze gaan onder andere aan de slag met de techniek van het instrument of de stem, de opbouw van een lied, dynamiek, samenspel en performance.
Ervaren professionals als coach naast je
Lotte Slangen is vocalist, performance-coach en songwriter, afgestudeerd aan de Rockacademie in Tilburg. Met haar dreampop act MADOUX staat ze in 2023 op Pinkpop. Jerome Lenders is afgestudeerd als gitarist aan de Rockacademie in Tilburg. Jerome is actief als gitarist in de band Elle Hollis, waarmee hij Pinkpop 2022 opende. Hij is basgitarist en toetsenist bij MADOUX. Daarnaast produceert en mixt Jerome voor diverse artiesten in binnen- en buitenland.
SCHUNCK Muziek en Dans gelooft dat in iedereen een muzikant, zanger en/of danser schuilt. Door middel van het organiseren van dit soort workshopdagen biedt SCHUNCK zowel beginnende als ervaren muzikanten handvaten om hun talent (verder) te ontwikkelen.
De coachingsdag vindt plaats op zondag 12 maart van 11:00 tot 14:00 uur in SCHUNCK Glaspaleis in Heerlen. Ga voor meer informatie en om je aan te melden naar https://www.schunck.nl/nl/muziek-en-dans/agenda/coachingsdag-2023.
Tekst en foto: SCHUNCK