Hoofdmenu

Voetbalamateurs in Parkstad, programma 25/26 februari

Velen van ons hebben genoten van de Dolle Dagen. De pakjes, toeters, ‘sjellebomen’ en feestmutsen zijn weer in de kast verdwenen, in afwachting van 2024. De sportievelingen onder ons kijken weer uit naar komend weekend, zo ook de amateurvoetballers. Hieronder het programma van de amateurclubs in Parkstad. De duels zijn, tenzij anders vermeld, op zondag om 14.30.

Derde divisie

Groene Ster-Gemert (beide ploegen willen weg uit de gevarenzone)

Eerste klasse C

Chevremont-Minor (Chevremont doet bovenin mee, Minor wil in veilige haven geraken), ZSV-vvv Schaesberg (Schaeserg wil verlies tegen Volharding wegspoelen), De Ster-EHC/Heuts (EHC zoekt de weg omhoog), SV Someren-BSV Limburgia (wellicht kansen voor ploeg uit Brunssum), .

Tweede klasse F 

LHC-RKSV Bekkerveld (thuisclub heeft punten hard nodig, Bekkerveld moet winnen om titelaspiraties levend te houden), Sportclub’25-Geusselt Sport (is koploper Sportclub’25 te stoppen ij tweeluik met ploeg uit Maastricht?), Sporting Heerlen-Sittard (lastige opgave voor hekkensluiter Sporting). 

Derde klasse B (dé derbyklasse van Parkstad)  

KVC Oranje-FC Landgraaf (FC Landgraaf zit zwaar in de problemen), SV Langeberg-WDZ (twee ploegen die punten hard nodig hebben), Walram-vv Hellas (duels tussen promotiekandidaten), Heksenberg/NEC-FC Kerkrade West (thuisclub moet absoluut winnen), Alfa Sport-Weltania (kan Weltania voor verrassing zorgen?); FC Gulpen-sv Hulsberg (stugge thuisploeg probeert koploper pootje te lichten).

Vierde klasse A

Schimmert-Wijnandia (zo. 15.00; Wijnandia op bezoek bij koploper) 

Vierde klasse B

Vijlen-Vaesrade (is Vaesrade nog te stoppen?), UOW’02-Zwart Wit’19 (UOW’02 wil Vaesrade onder druk houden), De Leeuw-Simpelveld  (duels tussen  middenmoters),  Eikenderveld-sv Brunssum (strijd om lijfsbehoud)

Vierde klasse C

Schinveld-FC Ria (Schinveld bij winst mogelijk voorbij koploper IVS), Woander Forest-Sporting Sittard’13 (wellicht kansen voor degradatiekandidaat uit Merkelbeek)

Vijfde klasse A

RKTSV-Sporting H.A.C. (Kerkraadse derby, met gasten als favoriet), Daalhof-Rimburg (beide middenmoter), Berg’28-Amstenrade (Amstenrade blijft jagen op koppositie), RKSVB-Geertruidse Boys (RKSVB wil van laatste plaats af), Kakertse Boys-RKASV (kansen voor thuisclub?)(Volgend nieuwsbericht) »