De wedstrijd tussen Chevremont en Minor is onbeslist geëindigd, er werd vanmiddag voor het eerst dit seizoen niet gescoord door Chevremont. Doordat Minor dit uiteindelijk ook niet deed, eindigde de wedstrijd met een brilstand, 0-0.
De eerste helft was duidelijk in ons voordeel, maar een aantal goede kansen werden niet benut. Binnen een paar minuten was er een grote kans voor Tim Blättler. Na een goed lopende aanval kon hij de voorzet van Daniel Meijer vrij inkoppen, echter kopte hij de bal net over het doel. Even later was het Daniël Meijer die zijn schot in de korte hoek, gepareerd zag worden door de doelman van Minor. Chevremont domineerde, maar was in de eindfase vaak net te slordig.
Voor rust leek Chevremont een penalty te krijgen na een handsbal van Minor, tot verbazing van iedereen werd de bal echter op de rand van de 16 meter gelegd. De vrije trap van Brian Jacobs, werd vervolgens door de doelman gered.
De tweede helft een ander spelbeeld. Het is nu Minor dat meer van zich afbijt en Chevremont komt geen moment meer in zijn eigen spel. De energie lijkt op en het is aan Calvin Pötgens te danken, dat we vandaag de nul hebben gehouden. Eerst ronselt hij een goed afstandschot uit zijn doel en even later red hij met zijn voet, als de spits van Minor vrij voor hem opduikt.
Een terechte einduitslag als je beide helften tegen elkaar afstreept. A.s. donderdagavond speelt Chevremont thuis tegen Merefeldia om 20 uur, waarna zondags de uitwedstrijd tegen bsvlimburgia op het programma staat.