Hoofdmenu

Voetbalamateurs in Parkstad, programma 4/5 maart

Het voetbalseizoen gaat langzaam richting het hoogtepunt. Komend weekend weer veel leuke wedstrijden in de regio Parkstand Hieronder een overzicht. De duels zijn, tenzij anders vermeld, op zondag om 14.30.

Derde divisie

Baronie-Groene Ster (een kans voor de ploeg van Maurice Verbunt)

Eerste klasse C

BSV Limburiga-Chevremont (BSV Limburgia in een flow?), vv Schaesberg-SC Susteren (Schaeserg op zoek naar herstel), Minor-Deurne (Minor wil punten sprokkelen) EHC/Heuts-Volharding (EHC zoekt de weg omhoog tegen koploper.

Tweede klasse F 

Bekkerveld-Caesar (thuisclub heeft punten hard nodig in titelstrijd), Sporting Heerlen-Sportclub’25 (hekkensluiter versus koploper), LHC-Eijsden (Kansen voor thuisclub LHC). 

Derde klasse B (dé derbyklasse van Parkstad)  

Weltania-KVC Oranje (vaker een spektakelstuk), FC Landgraaf-FC Kerkrade-West (duel om lijfsbehoud), WDZ-SV Hulsberg (WDZ wil weg onderin, sv Hulsberg kijkt omhoog), FC Hoensbroek-sv Langeberg (kampioenskandidaat tegen ploeg in problemen), vv Hellas-FC Gulpen (duels tussen middenmoters), Walram-Alfa Sport (de absolute topper).

Vierde klasse A

Wijnandia-Keer (Wijnandia heeft punten nodig). 

Vierde klasse B

Simpelveld-Vaesrade (koploper Vaesrade is favoriet), Voerendaal-RKMVC (gehavende thuisclub tegen degradatiekandidaat), Zwart Wit’19-Vijlen (heuvellandderby), Rood Groen LVC’01-De Leeuw (kansen voor De Leeuw, op bezoek bij hekkensluiter),  sv Brunssum-RKHBS (voor Brunssum strijd om lijfsbehoud), UOW’02-Eikenderveld (UOW’02 wil voorbij Vaesrade).

Vierde klasse C

Schinveld-SVM (zou op papier zege voor Schinveld moeten opleveren), vv NeerbeekWoander Forest (sprokkelt ploeg uit Merkelbeek punten?)

Vijfde klasse A

RKTSV-Daalhof (kan RKTSV zich herpakken?), Rimburg-RKASV (beide middenmoter), Sporting H.A.C.-Partij (thuisclub op titelkoers), Amstenrade-RKSVB (Amstenrade blijft op jacht), SNC’14-Kakertse Boys.