Hoofdmenu

Heerlense zwemster Jenny Schouten verpulvert Nederlands masterrecord uit 2012

Zwemster Jenny Schouten heeft zondag in haar eerste lange bad (50 meter bad) wedstrijd van het seizoen in het Belgische Wachtbeke een nieuw Nederlands Master record gezwommen op de 100 meter rugcrawl. Schouten finisht in 1:11:97. Het oude nationale record (1:12:34) stond al sinds 2012 op naam van Janneke Harmsen-Bak. 

Vorig maand maakte de 36-jarige Heerlense ook al grote indruk tijdens de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen Korte Baan in Heerenveen met zeven gouden en een zilveren medaille. 

Lees ook: https://parkstadactueel.nl/2023/02/20/als-een-dolfijn-in-het-water-zeven-keer-goud-en-een-keer-zilver-voor-heerlense-topzwemster-jenny-schouten-tijdens-open-nederlandse-masterkampioenschappen-korte-baan/