Hoofdmenu

Chevremont en bsvlimburgia spelen gelijk

Chevremont heeft één punt overgehouden aan de uitwedstrijd tegen bsvlimburgia. Chevremont begon gehavend aan de aftrap, maarliefst 6 spelers ontbraken aan de aftrap door uiteenlopende redenen.
Bsvlimburgia startte sterk aan de wedstrijd en kreeg gelijk twee goede mogelijkheden in de beginfase. Na een kwartier spelen kwam de wedstrijd in evenwicht, Brian Jacobs was twee keer dichtbij de openingstreffer. Eerst schoot hij naast en even later kon een mooie volley gered worden door de doelman. Chevremont kwam daarna nog een keer goed weg, nadat Bastin Spel was uitgegleden en Calvin Pötgens één op één met de aanvaller van bsvlimburgia zijn doel goed schoon hield. Dit was tevens de ruststand.
De tweede helft kwam Chevremont steeds beter in de wedstrijd, maar Bsvlimburgia kwam in de 63e minuut op voorsprong uit een penalty, 1-0. Chevremont moest nu echt in de achtervolging en deed dit ook. Raghmani Carli kreeg twee vrije schietkansen, maar hij vergat te scoren. De spanning steeg en Chevremont scoorde vlak voor tijd de gelijkmaker, de ingevallen Calvin Römer omspeelde de doelman en schoot de bal binnen. Echter beoordeelde de scheidsrechter dat de bal niet in zijn geheel over de doellijn was, nadat verdediger Marcel Velraeds de bal net achter de doellijn had weggewerkt. De foto van de fotograaf langs de lijn, liet echter zien dat dit niet de juiste beslissing was.
Chevremont was woest maar bleef geloven in een resultaat, de verdiende gelijkmaker kwam er alsnog: het was Brian Jacobs die bij een scrimmage de gelijkmaker alsnog kon maken, 1-1. Niet veel later floot de scheidsrechter af, een verdiend gelijkspel waar beide ploegen niet veel mee opschieten op de stand van de ranglijst.
A.s. donderdag speelt Chevremont de topper (inhaalwedstrijd) tegen Wittenhorst, aanvang 20 uur @ de kaffeberg.
Foto: Peter Trompetter Fotografie