Hoofdmenu

Roda te sterk voor onervaren jeugdig Jong AZ

Jong AZ reisde af van Alkmaar naar Kerkrade met een Jong en onervaren team, waarvan de meesten onder de 18 waren. De Deense voetballer Wilmer Olofsson  (nr 4) is met 17 jaar de jongste speler op het veld.

De eerste kansen waren voor Röseler, Lambrix en spits Romano Postuma van RodaJC. Het wil niet zeggen dat jonge knapen van Jong AZ zich gewonnen gaven. Integendeel: ze hebben het de ervaren spelers uit Kerkrade voortdurend moeilijk gemaakt. Roda spits Romano Postema kreeg een goede bal aangereikt door debutant Jamil Takidine en knalde de bal in het doel van keeper Daniël Deen. Uiteindelijk wist invaller Bryan Limbombe de eindzege van 2-0 op zijn naam te schrijven. 

 

Foto 1 Romano Postema scoorde 1-0. De 17-jarige  Deen Wilmer Olofson van Jong AZ probeerde de Rodaspeler tevergeefs te stoppen.
Foto 2: Bryan Limbombe scoorde de tweede goal
Foto: Peter Trompetter Fotografie


« (Vorig nieuwsbericht)